Η ¨καθιστική ζωή¨  και η κακή διατροφή έχουν αποδειχθεί ως οι βασικότεροι παράγοντες εμφάνισης προβλημάτων υγείας στον Δυτικό κόσμο. Η συνεχώς αυξανόμενη παχυσαρκία σε παιδιά και ενήλικες, κυρίως λόγω της μειωμένης ή παντελώς ελλιπούς δραστηριότητας, μπορούν να προκαλέσουν μεταβολικά, μυοσκελετικά αλλά και ψυχικά προβλήματα τα οποία επηρεάζουν αρνητικά την ποιότητα ζωής. Βασική απειλή αποτελεί το ¨μεταβολικό σύνδρομο¨ που ευθύνεται για μια πληθώρα νοσημάτων όπως η αντίσταση στην ινσουλίνη (διαβήτης), τα καρδιαγγειακά νοσήματα (αρτηριακή υπέρταση, έμφραγμα), οι διαταραχές στο μεταβολισμό λιπιδίων, οι ορμονικές διαταραχές κ.α.

Η θετική επίδραση της φυσικής δραστηριότητας στην υγεία είναι τεκμηριωμένη, τόσο σε σωματικό όσο και ψυχικό επίπεδο, από πληθώρα περιγραφικών και παρεμβατικών ερευνών. Ένα ολοκληρωμένο και επιστημονικά πλαισιωμένο πρόγραμμα φυσικής δραστηριότητας  που περιλαμβάνει αερόβια άσκηση και άσκηση με αντιστάσεις, θα μπορούσε να μειώσει δραματικά τον κίνδυνο εμφάνισης μεταβολικού συνδρόμου (παχυσαρκία, αντίσταση στην ινσουλίνη – διαβήτης, καρδιαγγειακά νοσήματα, διαταχές στο μεταβολισμό λιπιδίων, ορμονικές ανωμαλίες) ή να βελτιώσει σημαντικά  τις ήδη υπάρχουσες  επιπτώσεις του στην υγεία.

Η απόφασή σας να βελτιώσετε τον τρόπο και την ποιότητα της ζωής σας, πρέπει ταυτόχρονα να θωρακίζεται με ασφάλεια από την σύγχρονη επιστημονική και εξειδικευμένη γνώση που παρέχετε από επαγγελματίες της άσκησης. Για το λόγο αυτό το Run Beyon You αναλαμβάνει και στηρίζει μεθοδικά την προπονητική σας καθοδήγηση:

  • Λαμβάνοντας υπόψιν το ατομικό ιστορικό και καθορίζοντας ατομικούς στόχους
  • Αξιολογώντας τη φυσική σας κατάσταση και τις φυσικές σας ικανοτήτες πριν και μετά από το πρόγραμμα άσκησης (Ανάλυση Σωματικής Σύστασης, Λιπομέτρηση, Σωματομετρία, τεστ αξιολόγησης Φυσικών Ικανοτήτων)
  • Για βελτίωση της καρδιοαναπνευστικής ικανότητας, της μυϊκής ενδυνάμωσης και την απώλειας βάρους – κάυση λίπους.
  • Με αναπροσαρμογή στόχων ανά χρονικά διαστήματα και συνεχή υποστήριξη ανάλογα με το εργασιακό κια οικογενειακό σας περιθώριο.
  • Με συνεχή ανατροφοδότηση και  δημιουργία εσωτερικών κινήτρων.

Με στήριξη πλαισιωμένη από ειδικό διατροφολόγο και αθλητικό ψυχολόγο

Η επικοινωνία μαζί μας, οι πρώτες συναντήσεις και οι οδηγίες για το ξεκίνημα των προπονήσεων σας παρέχονται χωρίς επιβαρύνσεις

Call to Action